Glory Lamothe olyan Killjoy cosplay-t villantott, hogy elállt a lélegzetünk.

A Valorant jött, látott és elképesztő népszerű lett a piacon, ez pedig nem véletlen, hiszen egy AAA kategóriás játékról beszélünk, ami ráadásul ingyenesen elérhető mindenki számára. Én őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy 3000 óra CS:GO után ennyire bele tudok szeretni egy játékba, de a Riot tagadhatatlanul kitett magáért. Talán épp ezért örülünk ennyire, amikor egy játékbeli karaktert személyesítenek meg a cosplayerek úgy, hogy az megszólalásig hasonlít az eredetire.

Nos, Glory Lamothe egyszerűen kiköpött Killjoy, legalábbis a legújabb képeken, amivel nemrég lopta be magát a Valorant rajongók szívébe. Ráadásul nem valami drága egyedi gyártású kollekcióról van szó, Glory ugyanis mindent egymaga kézzel készített. Ötletes és egyben az eredmény is nagyszerű.

 

Nem ez a cosplayer első Valorant próbálkozása. Korábban Viper és Jett szerepében is tetszelgett már Glory, valószínűleg nem Killjoy lesz az utolsó Valorant cosplay-e. Ezeket a képeket a művésznő instagram oldalán találjátok.

View this post on Instagram

Jett by @glorylamothe . Viper by @peytoncosplay . From @playvalorantofficial . Cause we’re extra like that and we cannot stop creating, here are our newest cosplays (made by each of us during quarantine). We’re both very excited to play this new FPS by @riotgames when we get the chance ? . So what about you ?. . Como somos bastante inquietas y nos gusta crear ? les mostramos nuestros nuevos cosplays, Jett & Viper del nuevo juego de Riot @valorantlatam (hechos durante la cuarentena en nuestro país). Tenemos muchas ganas de probar el juego cuando esté disponible en nuestra región, y ustedes?. . . #jettvalorant #vipervalorant #valorant #valorantgame #riotgames #cosplay #valorantcosplay

A post shared by Glory Lamothe (@glorylamothe) on

Ezt láttad már?

Ilyen az, amikor mindenki meghal a meccs kezdete előtt

 

×