Minden Modern Warfare szezonban ugyanaz a forgatókönyv. Bizonyos fegyverek már az első naptól elérhetőek, néhány pedig később, a szezon közben érkezik.

Tegnap írtunk nektek róla, hogy elindult a Call of Duty Modern Warfare ötödik szezonja. A frissítés alaposan felrázta a játék minden szegmensét, egy rakás új tartalmat kapott a multi és a Warzone is.

Természetesen több fegyverről is lerántották a leplet, a Battle Pass-ből ingyenesen megszerezhető az AN-94-es AR és az ISO SMG, későbbre pedig már megmutatták, hogy egy kétkezes kard párt lehet majd felnyitni. Természetesen az ötödik szezon grafikonján szerepel egy „Classified” feliratú ikon is, ez a még be nem jelentett fegyvert jelöli.

Természetesen egy 75 milliónál is több játékossal rendelkező Battle Royale-nak rengeteg adatbányásza is van, így semmi nem maradhat sokáig titokban. A rejtett fegyver például egy napig volt kérdéses, a BKTOOR nevű leaker azonban nem hagyott minket sokáig kétségek között.

 

A videó alapján nehéz lenne megmondani, hogy milyen fegyverről van szó. Talán a Bruen MK9-hez hasonlít a legjobban, kicsit rövidebb csővel és egy kicsit átalakított iron sighttal.

Jelen pillanatban fogalmunk sincs róla, hogy a rejtélyes LMG milyen lesz a játékon belül. Ha még lennének is csatolt számadatok sem lennénk beljebb, hiszen ilyen korai szakaszában a szezonnak még bármi változhat.

Arról egyelőre nincs információ, hogy mikor érkezhet az LMG, jó eséllyel a midseason frissítés részeként jöhet. Ha a menetrend most nem csúszik, arra augusztus végén számítunk.

Ti szeretitek az LMG-ket, vagy más fegyver pártiak vagytok?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×