Újabb jelet találtak a játékosok arra, hogy mikor érkezhet a következő GTA epizód. A Rockstar amúgy is előszeretettel használja ilyen célokra a reptereit.

Egészen elképesztő, de 7 év telt el azóta, hogy a Rockstar kiadta a GTA jelenleg is futó részét, a GTA V-t. Ennek a része a GTA Online is, mely Xbox One-on, PlayStation 4-en és PC-n azóta is folyamatosan frissül. Közben egy teljes konzolgeneráció lement, lassan érkezik a PlayStation 5 és az Xbox Series X, új GTA-ról viszont továbbra sincs hír.

Olyannyira nem hallani semmit a következő epizódról, hogy a Rockstar előbb jelentette be a GTA V újabb kiadásait, mint az új részt. Jelenleg úgy néz ki, hogy nem lesz következő epizód az új gépekre sem, helyette azokra is kiadják majd a GTA V-t.

Most talán egy apró reménysugár jelent meg a GTA Online-ban

A Rockstar Games mindig is előszeretettel használta a játékbeli reptereit a következő cím promózására. Tökéletes példa erre a GTA IV repterén feltűnő plakátok, melyek a Los Santosba való utazást reklámozták.

Most a közösség a GTA Online-ban fedezett fel egy furcsaságot. A Los Santos Airport egy szakaszán több, zárt ajtót találni, melyeken felirat ugyanis nincs, két beszédes, feltételezhetően évszám viszont helyet kapott. Az egyik típusú ajtón 2013-mas felirat áll (ekkor jelent meg a GTA V), a másik pedig 2021-et ír.

Ugyan arra semmi garancia nincs, hogy ez a következő GTA-t jelenti, ez tűnik a legésszerűbbnek. A next-gen konzolokra érkező javított kiadást nem lenne értelme így reklámozni, más univerzumot pedig szintén kár lenne belekeverni a GTA világába.

Ugyan a GTA V a mai napig szép játéknak számít, a Red Dead Redemption 2-vel megmutatták a srácok, hogy mit tud ma a technológiájuk. Reméljük, hogy hamarosan láthatunk valami hasonló látványt egy GTA játékban is.

Ti egy új epizódnak, vagy egy Remasternek örülnétek jobban? GTA: San Andreas az RDR 2 grafikájával?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×