Miután a világ egyik leghíresebb streamere újra visszatért a Twitch-re, bebizonyította, hogy még mindig óriási érdeklődés van iránta és a Fortnite iránt.

Miután úgy tűnt, hogy a Mixer megszűnése után Ninja a Youtube-on folytatja, hirtelen mégis visszatért a Twitchre.

Egy két órás stream elég volt ahhoz, hogy máris elérje a 700 ezer egyedi nézőt a csatornán.

Mondhatjuk, hogy az időzítés tökéletes volt. Szinte pontosan egy évvel azután jelent meg újra a Twitchen, hogy elhagyta azt a Mixer ajánlata miatt. Most DrLipoval közösen próbálták ki a Fornite nyári frissítését. Annak ellenére, hogy a stream csupán két órás volt, a hype elegendő volt ahhoz, hogy hatalmas érdeklődést érjenek el.

 

A TwitchTracker szerint egy időben egyszerre 98 726 néző volt a legtöbb, de átlagban is 70 ezren követték. Ami az egyedi látogatókat illeti, összesen több mint 700 ezer felhasználó volt kíváncsi Ninjára. Ráadásul több mint 75 ezer új követőt szerzett.

TwitchTracker

A stream után Ninja értesítést kapott arról, hogy a teljesítette a Twitch partnerprogram feltételeit, így hamarosan ismét lehetőség lesz feliratkozni a csatornára.

Ninja csatornája tehát továbbra is az egyik legnépszerűbb a platformon, hiszen 14,8 millió követővel rendelkezik. Ninja még nem jelentette be, hogy a jövőben kizárólag a Twitchen tartana élő adást.

A hatalmas érdeklődés azonban alátámasztja a tényt, hogy egy streamer még mindig képes hatalmas nézőközönséget megmozgatni. Miközben sokan úgy gondolták, hogy a Mixer megszűnése után a nagy streamerek nehezen fognak visszatérni a közéletbe, látható, hogy ez nem feltétlenül így van.

Arról nem is beszélve, hogy a szintén sokak által temetett Fornite is úgy tűnik, még egyáltalán nem ment ki a divatból.

Te láttad Ninja visszatérését?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×