Reméljük ezúttal sikerül visszacsalogatni a játékosokat.

Korábban több ízben írtunk már a PUBG jövőjét illetően. Miközben a PUBG atyja, Brendan Greene egy új húzócímre fókuszál, nem tudott elszakadni a PUBG-től sem, egy interjúban kifejtette, hogy ő egy MMO-szerű online Erangelt képzelne el, mint következő állomás. Azóta folyamatosan jöttek a pálya remake-ek, de erről a törekvésről azóta sem hallottunk. Most viszont jó hírrel érkezett Hawkinz, miután a PUBG stúdió vezetőjével, Brian Corrigannel beszéltek a játék jövőjéről.

Erre emlékszel még?: Ezt várjuk 2020-ban a PUBG-tól

Sajnos konkrétumokkal nem állt még elő a közösségi menedzser, azt viszont elárulta, hogy az utóbbi időben inkább a negatívumokra figyelt fel, mint sem a pozitívumokra. Épp ezért hirtelen ismét elkezdett lelkesedni, amikor a játék jövőjéről beszéltek a stúdió vezetőjével.

A Fantasy Royale állítólag egy nagy „bétateszt” volt, amiben a jövőben érkező új funkciókat tesztelték

Reméljük hamarosan mindenki számára kiderül, hogy merre is vezet a játék jövője.

Az szinte borítékolható, hogy idén jön még egy új pálya vagy egy nagyobb játékmód, ami elemeiben megváltoztathatja a PUBG-ről alkotott képet.

Más lépés egyszerűen nincs, ugyanis az újabb és újabb Survivor Pass-ok és a megvásárolható ruhákból a korábbi jelentések szerint nem jön össze kellő bevétel. Épp ezért reméljük, hogy most a háttérben valami valóban nagy dolog van készülőben, ami végre megtöri az átkot és ismét felfelé ível majd a játékosszám. Lehet, hogy ezt egy modern pálya vagy akár a PUBG Online hozhatja el.

Szerintetek milyen nagy változtatásra lenne szükség?

A Leet shop tele van PUBG-s cuccokkal. Te szétnéztél már?

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

×