Miután bejönnek a SpyOps skinek a játékba, újra Ezreal lesz a legtöbb skinnel rendelkező karakter a League-ben, miután MF most nem kap új kinézetet.

Újra Ezreal ülhet fel a legtöbb skinnel rendelkező karakter trónjára, miután nemsokára két új kinézettel is bővül a játékban. Jelen pillanatban Miss Fortune a csúcstartó, Ezreal azonban a SpyOps skineknek köszönhetően két új kinézettel is bővül.

A Riot tegnap jelentette be a League of Legends új univerzumát, a SpyOps kinézeteket. Ebben a csomagban 5 karakter kap majd új skint, köztük a LoL egyik legnépszerűbb ADC-je is, Ezreal.

 

Ha szimplán csak egy SpyOps kinézetet kapna, csak döntetlen lenne az állás, miután viszont a kinézet Prestige Edition-ben is elérhető lesz, ez gyakorlatilag két skinnek számít.

Ezreal utoljára 2019 májusában kapott új külsőt, mikor a Battle Academia sorozat megjelent. Ugyan a közösségben sokan elégedetlenek, hogy Ezreal ennyi kinézettel rendelkezik, miután az egyik legtöbbet játszott karakter, teljesen logikus döntés a fejlesztők részéről.

Rengeteg olyan karakter van, akik több mint ezer napja nem kaptak új kinézetet. Ide tartozik Azir, Elise, Viktor és Kalista is. Mindnyájuk közül a legszomorúbb Skarner, ő utoljára a Guardian of the Sands kinézettel bővült 2015-ben.

Ti melyik karaktert bővítenétek új kinézettel?

×