VAC hibák árasztották el a CS:GO játékosok képernyőit.

Az utóbbi időben nem történt túl sok újdonság CS:GO fronton, legalábbis a felszín felett, a háttérben viszont biztosan dolgoznak valamin. Ez már abból is sejthető, hogy hirtelen elárasztotta a játékosokat a rendszer hibaüzenetekkel, többnyire a „VAC unable to verify game” felirattal találkozhatunk, ami elsőre félelmetesen nézhet ki, de nyugalom, nem kell VAC bantól tartani.

⚠️ Ongoing VAC verification errors
byu/_Xertz inGlobalOffensive

A hiba miatt a játék gyakorlatilag nem indul el, de jó hír, hogy a CS:GO közösség ezúttal is résen volt. Ennek megfelelően magunk is kijavíthatjuk a hibát, gyakorlatilag pár kattintásról van szó csupán:

1. lépés: Keressétek meg a Steam mappátokban a bin könyvtárat. (alapesetben ez a következő helyen található: C:\Program Files (x86)\Steam\bin)

2. lépés: Az itt található steamservice.exe fájlt másoljátok át a következő mappába: (C:\Program Files (x86)\Common Files\Steam) és írjátok felül az ottani fájllal.

Ezek után érdemes lehet még ellenőrizni a fájlok épségét a Steam kliensen belül, de a felhasználók beszámolói szerint anélkül is tökéletesen üzemelhet. Sajnos a Valve egyelőre nem reagált még, így a hivatalos fix várat még magára, de remélhetőleg hamarosan ők is lépnek az ügyben.

A Leet shop tele van CS:GO-s cuccokkal, Te szétnéztél már?

 

×