Újabb zűrzavar Pokimane körül.

Az utóbbi időkben szinte az összes nagyobb streamer mellékvágányban landolt. Sem Ninjáról, sem shroudról, de még Dr DisRepectről sem szerepel túl gyakran mostanában a kamerák előtt. Ennek megfelelően egyre több szem szegeződik a többi streamerre, főleg a nagyokra, köztük Pokimane-nel az élen, akit egyszerűen imád a Twitch legjava.

 

Persze a másik tábortól folyamatosan kapja a savat, egyesek szerint csak a kinézetéért követik ilyen sokat, amiatt a marokkói-kanadai streamer ismét bizonyítási vágyban égett, emiatt későn este kamera nélkül kezdett streamelni, az eredményeiről pedig Twitteren számolt be, ő maga:

„Átlagosan 11 ezer felett követték az adást, pedig a kamera sem volt bekapcsolva és késő este volt és 10 másodperc késéssel streameltem”

View this post on Instagram

NPC poki ? press E to interact ☺️

A post shared by pokimane ❤ (@pokimanelol) on

 

Nemsokkal ezek után a népszerű megmondó-youtuber, Leafy (LeafyIsHere) egy videójában alaposan nekiment a streamernek . Többek között elárulta, hogy Pokimane-nek bizony barátja van, csak üzleti érdekek miatt nem vallja be ezt a közönségének. Leafy szerint ugyanis Pokimane a magányos férfiak figyelméből tartja fenn magát és ezért nem tálalt ki a barátjáról, ugyanis akkor jelentősen csökkennének a bevételei.

 

A videó óriási népszerűségnek örvendett a YouTube platformján, aminek köszönhetően hamar elért a hír Pokimane követőtáborához. Sokan elégedetlenségüket fejezték ki, ugyanis hiába nem mutatott fel valódi bizonyítékokat Leafy, sikerült elültetnie a gondolatot a Pokimane-fanok fejében. A videóra még aznap reagált Pokimane is, szokás szerint egy poénnal ütötte el a pletykákat:

 

A követőtáborában viszont sokan elpártoltak tőle. A drámát követő napon megfeleződött az új követői száma, elsején pedig már a leiratkozások vezettek.  A fanjai közül sokan érzik elárulva magukat, teljesen mintha valami hűtlenségről lenne szó a kapcsolaton belül.

A Sullygnome statisztikáin is látszik a dráma hatása

Az utóbbi napokban viszont úgy tűnik, helyreállt a rend, na nem mintha a pár ezer leiratkozás miatt komolyabban aggódnia kellene Pokimane-nek, elvégre csak a stábjára is milliókat költ, ebből pedig azért lehet már sejteni, hogy elég jól eléldegél a követőtáborának köszönhetően.

Ezt olvastad már?

Hogy mennyibe kerül YouTubernek lenni? – Pokimane például milliókat fizet havonta a csapatának

×