Ne számítson senki komoly változásokra a League of Legends 10.17-es frissítésben, a Riot ugyanis egy hét szabadságra vonul. Jó pihenést kívánunk.

Rendkívül pörgős éven van túl a Riot Games, ami 2020-at illeti. A VALORANT relatív zökkenőmentes kiadása a koronavírus-járvány alatt rendkívül komoly feladat lehetett, miközben a League támogatása sem állhatott le. A LoL-ba közben befutott a Spirit Blossom esemény rengeteg új tartalommal, így a fejlesztőknek nem igazán lehetett szabadidejük az elmúlt időszakban.

Éppen ezért augusztus 10-től egy héten át szabadságon lesz a Riot Games.

Nem lehet egyszerű egy kiadónak több játékot is naprakészen tartani, pláne nem otthoni munkavégzés mellett. Ugyan sokan számolnak be arról, hogy így sokkal gördülékenyebb, azért még biztos nem olyan kiforrott a rendszer, mintha az irodában egymás mellett ülnének a devek.

A Riot minden erőfeszítést megtett, hogy a járvány okozta helyzet ne rontsa a frissítések minőségét, ez pedig azt hiszem sikerült is nekik.

A 10.16-os frissítés még rendesen ütemszerűen érkezik, a 10.17 viszont egy laza foltozás lesz.

 

Annak érdekében, hogy ne kelljen tarthatatlan dátumokkal versenyezni, a Riot minden játékában kicsit késlelteti bizonyos frissítések érkezését.

Kellemes pihenést és jó egészséget kívánunk ezúton is a Riot Games fejlesztőinek.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×