Azok, akik rendszeresen játsszák a Warzone-t, egy igen népes közösség táborát erősítik. Már 75 millióan látogatják Verdansk terepét.

A Call of Duty: Warzone továbbra is egyre több sikert ér el, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a felhasználók száma újabb mérföldkövet ért el.

A Call of Duty: Warzone játékosszáma már meghaladja a 75 milliót.

A márciusban megjelent játék leginkább PC-n arat nagy sikert, de a crossplay lehetőség miatt konzolon is igen sokan vesznek részt a csatákban. A 75 milliós mérföldkő minden platformra együtt vonatkozik. Az Activision ezzel együtt azt is elmondta, hogy a Call of Duty játékok történetében ez volt a leggyorsabb növekedés, ami elértek az megjelenést követő első negyedévben. A Warzone ingyenes battle royale pedig számos játékost hozott a Modern Warfare számára is.

Kép forrása: Warzone

A siker természetesen megfelelő indokkal szolgál a kiadónak arra, hogy folytassa a Call of Duty franchise támogatását. Ha minden igaz, hamarosan bejelenthetik a legújabb Call of Duty címet is, melynek a tervek szerint ugyanúgy része lesz a Warzone.

Ami a magyar közösséget illeti, a Call of Duty: Warzone Hungary csoportunk is mérföldkövet ért el, hiszen már több mint 13 ezer tagot számlál. Cserébe Finta Dani egy kis CP-t is kisorsol egy szerencsés triónak. Irány a csoport!

A Warzone terepén egyébként végre elindult az 5. évad, rengeteg friss tartalommal és természetesen 100 új Battle Pass szinttel.

Szerinted hány játékos csatlakozik még a Warzone közösséghez?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×