Végre megérkeznek az autók a Fortnite Battle Royale-ba. A kiadó bejelentette, hogy sokkal közelebb van a premier, mint arra eddig számítottunk.

Lassan már tényleg minden tartalmat kisajtoltunk a Fortnite aktuális szezonjából. Visszatért a szárazföld nagyja, többeknek ki van maxolva a Battle Pass, Aquaman már csak azoknak a gyűjteményében nincs benne, akiket nem érdekel a karakter, vagy nem vásárolták meg a bérletet.

A szezon előzetesben bemutatott játékelemekből viszont egyet még senki sem látott, ezek pedig a vezethető autók. A szárazföldi járművek bevezetése szórakoztatónak hangzott, ám amikor meg kellett volna érkezniük, az Epic inkább eltolta a premiert. Nem tudjuk pontosan, hogy mi lehetett a baj, de mindez hetekkel ezelőtt történt.

Most végre megtörte a csendet a kiadó és megmutatták a játékosoknak, hogy mikor számíthatnak legkorábban az autókra. Szerencsére nem kell sokat várni:

 

Az új premier dátum augusztus 5-e!

Még mielőtt nagyon megörülnénk, hogy holnap fel-le lavírozhatunk az új autókban a Battle Royale szigeten, azt azért gondoljuk végig, hogy a dátum az észak-amerikai megjelenési dátumot is jelentheti. Az időeltolódás miatt pedig könnyen lehet, hogy nálunk csak csütörtök reggel landol a tartalom.

Az adatbányászok ezúttal kiválóan jósoltak, tényleg a v13.40-es ciklus hozza el nekünk a megváltást autók terén. Ráadásul az is lehet, hogy nem kell komoly szezonnyújtásra berendezkedni, ugyanis a legtöbb jel arra utal, hogy a Season 3 utolsó komolyabb frissítését kapjuk a héten.

×