Egy nemrég zajlott konferenciabeszélgetés során az Electronic Arts arra utalt, hogy talán a jövőben van esély a Titanfall 3-ra.

Még az Apex Legends megjelenése előtt a Respawn jóvoltából jöttek létre a Titanfall játékok. Ez nem meglepő az Apex Legends játékosainak sem, hiszen rengeteg tartalom gyakorlatilag megegyezik, sőt az Apex a Titanfall univerzumában játszódik.

Egy nemrégiben zajlott pénzügyi konferenciabeszélgetés alkalmával az EA vezetői arra utaltak, hogy talán jó ötlet lenne folytatni a Titanfall franchise-t. Miután a Respawn sikeresen bevezette a Titanfall világát az Apex Legends-be, talán egy új játék is készülhet a sorozatban. Persze semmi sem garantálja, hogy valóban jön a Titanfall 3, azonban ez a pár megjegyzés igen izgalmas lehet a rajongóknak.

„Talán látjuk még a Titanfallt valamikor” – mondta a pénzügyi igazgató Blake Jorgensen.

Ezt követően hozzátette, hogy „valójában a csapatról van szó”, ám ez sok rajongó számára mást jelent.

Kép forrása: Respawn

Figyelembe véve, hogy a Respawn társalapítója, Vince Zampella megemlítette, hogy a Titanfall 2-nek jobbnak kellett volna fogynia a megjelenéskor, talán nem meglepő, hogy az EA esetleg új életet lehelne a sorozatba. Talán a jövőben lehetségessé válik az is, hogy a szintén abban az univerzumban játszódó játék, az Apex Legends története valahogy bekapcsolódik.

Az Apex Legends-ben az utóbbi évadokban számtalan Titanfall utalást és tartalmat láthattunk. Sőt a játék fejlesztői kijelentették: szándékosan pakolnak minél több Titanfall tartalmat az Apex-be. Talán ugyanez történhetne fordítva is. Arról nem is beszélve, hogy mivel az Apex Legends fejlesztésére a jövőben egy külön kis stúdió jön létre, a Respawn-nak talán lenne kapacitása befejezni a Titanfall 3 fejlesztését.

Egyelőre sajnos még nem ismert, hogy milyen jövő vár a Titanfall sorozatra, hiszen a Respawn nem is olyan rég mondta, hogy a Titanfall 3 nem áll fejlesztés alatt. Még 2017-ben, mikor az EA felvásárolta a Respawn-t, arról volt szó, hogy jön a Titanfall 3. Vajon most tényleg?

Te örülnél a Titanfall 3 megjelenésének?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×