A Juventust ugyan elveszítette tavaly az EA Sports, ám idén rákapcsoltak és két exkluzív szerződéssel válaszoltak a Konami lépésére.

Tavaly nyáron hatalmas pofon volt a FIFA és a Seria A rajongók számára, hogy az EA Sports elveszítette a Juventus jogait. Az olasz klub ugyanis exkluzív szerződést kötött a PES szériával, így a Juventus név, logó és a játékosok modelljének folyamatos frissítésének joga a Konamihoz került. A FIFA 20-ban ezért is lehet megtalálni az olasz bajnokot Piemonte Calcio néven.

Idén viszont rákapcsolt a kanadai kiadó, felvették a kapcsolatot az Interrel és a Milánnal, s velük meglépték azt, amit a Konami egy évvel korábban. Az Inter FC és az AC Milan kizárólag az EA Sports játékában fog felbukkanni a FIFA 21-től kezdve.

 

Az Inter esetében ráadásul komolyabb a tét, ugyanis a szerződés aláírásával klublegendákat is szerzett magának az EA Sports. Biztosan érkezik Sneijder és Maicon a FIFA 21 Ultimate Teambe, s az is lehet, hogy melléjük még toboroz pár csillagot a kiadó. A vérbeli Inter fanok El Principe-t, vagyis Diego Militót szeretnék még viszontlátni a játékban.

 

Az AC Milan oldaláról nehezen lehetett volna különböző legendákról tárgyalni, ugyanis a legtöbbjük már a játék része. Kaká, Seedorf, Maldini, Gattuso, s még Sevchenko is bontható a pakkokból, így náluk a prémium partnerség a jogok terén kifúj.

Ezt olvastad már?

Változik az előnyszabály rendszer a FIFA 21-ben

×