Egy újabb szomorú történet, amiért ismét a PUBG-t tették felelőssé.

Sajnos már-már heti rendszerességgel történik valami szörnyűség Indiában, ami miatt a helyi sajtó a játékokat, többek között a PUBG-t teszik felelőssé. Sajnos nem olyan távoli ez a megközelítés, hiszen hazánkban is tapasztaltunk már hasonlót, viszont szerencsére nem túl gyakoriak a tragédiák.

Az indiai Dainik Jagran ismét egy szörnyű esetről számolt be. Ezúttal egy családi vita fajult el, egy nevetségesnek tűnő indok miatt, mi szerint az apa elvette fiától a telefont, miközben az épp a PUBG harcmezein próbált érvényesülni. Ezt követően a 20 éves Manthan Sharma megfogta az édesapja Revolverét és a vita hevében meghúzta a ravaszt.

Az indiai lap szerint nem ez volt az első veszekedés kettejük között, korábban is előfordult már, hogy tettlegességig fajult egy vita. Egy korábbi alkalommal az apa széttörte fia telefonját, ezesetben is a PUBG miatt, ugyanis a főiskolás fiatal jegyei folyamatosan romlottak, miközben ő mit sem törődött a szituációval.

A 20 éves Manthan hamar túllendült ezen és immáron apja telefonján folytatta a játékot. Ezt követően jutottak el a következő vitához, amikor is az apa visszavette telefonját, a 20 éves főiskolás pedig hirtelen felindultságából felkapta apja .32-es Revolverét, amivel végül öngyilkosságot követett el. Mire a mentők kiértek, már belehalt sérüléseibe.

A tragédiában elhunyt 20 éves Manthan Sharma /Kép: tribuneindia.com

Sajnos megesik, hogy egyesek nem tudnak megfelelőképp reagálni bizonyos szituációkban. Ilyenkor célszerű egy kis szünetet tartani és tiszta fejjel átgondolni a dolgokat. A játék egy remek szórakoztató eszköz, viszont az élvezeti faktor miatt hajlamosak vagyunk túlzásba esni. Egy hasonló esetben nehéz okosnak lenni, de egyetlen vita sem ér annyit, hogy emberi élettel fizessünk az igazunkért.

Ha úgy érzed, segítségre lenne szükséged, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, keresd fel ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódsz, akkor ezt ajánljuk figyelmedbe.

Korábban történt: 

Nem bírta elviselni, hogy veszít PUBG-ben, ezért öngyilkos lett egy 13 éves fiú

×