Már több éve is felbukkantak ezek a képek, most újra előkerültek a Valhalla egyre közelebbi megjelenésével. Kínában játszódhat a következő Assassin’s Creed?

A rajongók sosem tudnak leállni az elméletek gyártásával, ez pedig az Assassin’s Creed fanokra hatványozottan igaz. Rengeteg olyan elmélet van, mely évről-évre újra előkerül, aztán szépen lassan, de mind megvalósul.

Régen sokáig pletyka volt egy Egyiptomban játszódó epizód, kijött az Origins, most pedig a sok ideje pletykált vikinges koncepció is összeállt. Van azonban egy elmélet, amiről évek óta beszélnek, hivatalosan azonban semmilyen hátszelet nem kapott eddig:

Assassin’s Creed China

Folyamatosan, minden évben előkerül, hogy milyen lenne egy Kínában játszódó epizód. Ötletek vannak rá gazdagon, sőt, concept artok is rendszeresen feltűnnek egy kínai résszel kapcsolatban.

A rajzok John Bigorgne ArtStation profiljáról származnak. A művész többek között annak idején az Assassin’s Creed Valhalláról is posztolt, igaz akkor még Ragnarok címmel. Később ugyanazok a rajzok hivatalosan is a Valhallához lettek kötve a Ubisoft által.

A művész dolgozott a AC: Syndicate-en is, így simán elképzelhető, hogy további AC epizódokról tud, amik a jövőben tervben vannak. Persze semmire sem garancia a rajzok létezése, ugyanis simán elképzelhető, hogy egy korai ötlethez készültek, amit aztán elkaszált a kiadó.

Ti szívesen látnátok egy Kínában játszódó Assassin’s Creed epizódot? Biztosan rengeteg lehetőség lenne a kínai kultúrában.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×