Ugyan régen már tudták a FIFA epizódok, már jó ideje kikerült ez a funkció, melyet úgy tűnik, a FIFA 21-ben újra viszontláthatunk.

Bárki, aki valaha leült egy FIFA meccset lejátszani, tudja, hogy komoly fejfájást képesek okozni a virtuális játékvezetők. Olykor bődületes nagy szabálytalanságok mehetnek tovább, máskor a legkisebb belépőt is befújja a sporttárs.

Régen a FIFA játékok része volt egy opció, mely segítségével tovább is engedhettük, illetve ki is kérhettük a szabadunkat. Ez már egy jó ideje kikerült a játékokból, ahogy viszont egyre nagyobb tétje lett egyes meccseknek, pláne az Ultimate Team-ben, újra előkerült rá az igény.

Úgy tűnik, hogy az EA emberei végre eleget tesznek a néhány éve újra felkapott témának és visszahozzák a fejlettebb előnyszabály rendszert. Legalább is erre enged következtetni egy gameplay-ben látott, elég egyértelmű ikon-és gombkombináció.

 

Természetesen az EA még semmit nem erősített meg. A kiadó már korábban is elmondta, hogy augusztusban egy nagyobb bejelentéssel készülnek a játékkal kapcsolatban. Valószínűleg az után már okosabbak leszünk az előnyszabály kezelésével és még sok mással kapcsolatban.

Ti várjátok már a FIFA 21-ben? Tudtok újra bízni a kiadóban?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×