Miután Ninja nemrég szerepelt egy hollywoodi produkcióban, máris új lehetőséget után kutat a filmvilágban.

Lehetséges, hogy az óriási streamer sikerek után Ninja Hollywoodban próbál szerencsét. A híres Fortnite streamer, Tyler „Ninja” Blevins állítása szerint újabban a filmek világában bővítené karrierjét.

A Hollywood Reporterrel készített interjúban Ninja azt mondta: a Free Guy-os cameoja után – aminek főszereplője Ryan Reynolds – szó szerint „bármilyen lehetőséget” keres Hollywoodban, legyen az film, szinkron, rajzfilm.

„Olyanokat mondtak (a forgatáson), hogy „csodálatos voltál, teljesen természetes vagy” – mondta Ninja a Free Guy forgatásáról. „A feleségemnek folyton mondtam, hogy valószínűleg csak biztatnak, hogy ne érezzem, hogy béna vagyok. De azt mondták, nem erről van szó, szóval remélem tényleg így van.”

Kép forrása: My Celebrity Life

Miközben tehát az utóbbi időben kissé bizonytalan lett Ninja helyzete a Mixer megszűnése óta, állítása szerint új ötleteken dolgozik, és közben forgatókönyveket olvas.

A Free Guy című film, mely egy videojáték NPC történetét meséli el, az év végén jelenik meg. Bár eredetileg úgy volt, hogy ma, azaz július 3-án kerül a mozikba, a koronavírus miatt elhalasztották a premiert. A filmben Ninja is megjelenik, és magát alakítja.

 

Te el tudod képzelni Ninját mint hollywoodi sztárt?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×