A héten bemutatja az EA a FIFA 21 hivatalos játékmenetét. Reméljük igazi „next-gen” élményt fogunk kapni a kanadai kiadótól.

Ugyan a játék csak október elején jelenik meg, az EA Sports igyekszik már nyáron a lehető legtöbb információval generálni a játékosok érdeklődését. Nagy reménység a 21-es verzió a szériában, ugyanis ez lesz az, ami áthidalja a jelenlegi és a következő konzolgenerációt. Gond egy szál se, ha megvásároljuk a játékot PS4-re, vagy Xbox One-ra, akkor új generációs konzolokra is automatikusan megkapjuk majd a játékot, ha beszerezzük a masinákat.

S ha már következő generáció, akkor ehhez mérten a játékmenettől is komoly újításokat és módosításokat várunk. A rajongók most tűkön ülve várják az EA Sports hivatalos bemutatóját, amit egyébként a héten már megejt a kiadó. A fejlesztők augusztus 4-e délutánra időzítették a világpremiert, amit „élőben” Youtube-on követhetünk is.

 

Valószínűleg egy előrerögzített premier streamre kell számítani, nem fogunk tudni az EA Sports embereivel élőben interakcióba lépni.

A játékosok szempontjából kellemesen időzítette a bemutatót az EA, ugyanis a Ones to Watch előrendelői bónuszt az Ultimate Edition-höz csupán akkor kapjuk meg, ha augusztus 14 előtt előrendeljük a játékot. Ha tehát a holnapi bemutató elnyeri a tetszésünket és eddig kivártunk, nyugodtan leadhatjuk a rendelést.

Ezt olvastad már?

Változik az előnyszabály rendszer a FIFA 21-ben

×