Hosszú ideje fejleszti már a Diablo Immortalt a Blizzard. Hosszú időn keresztül nem is hallottunk semmit róla, így többen azt is gondolhatták, hogy megszüntették a projektet.

Egy biztos, amikor a BlizzConon bejelentették, hogy érkezik a Diablo Immortal, sokan abban reménykedtek, hogy a fejlesztők csak szórakoznak. Mindenki arra várt, hogy felvillanjon a Diablo IV logója, vagy esetleg kiderüljön, hogy titokban a Blizzard a legendás második részt korszerűsíti éppen. Ehelyett jött egy előzetes, ami egy mobiljátékról szólt.

Szerencsére azóta lecsillapodtak a kedélyek, s már a Diablo IV is fejlesztés alatt áll. Még mindig nagyon örülnénk egy Diablo 2 Remasterednek, ám ez mér tényleg csak szőrszálhasogatás. Az Immortal viszont hosszú ideje információ hiátusban volt, utoljára februárban hallhattunk a játékról.

Most viszont a China Joy 2020 rendezvényen ismét betekintést nyerhettünk a játékba egy rövid előzetesnek köszönhetően:

 

Akik követték a projekt fejlődését, azoknak feltűnhet, hogy a különböző kasztok új karaktermodelleket kaptak. A játékmeneten is szépített és csiszolt a Blizzard, nem nagyon tudunk semmibe sem belekötni ilyen téren. A képi világ erőteljesen a harmadik részre hajaz, nem csoda, hogy sokan úgy gondolták az Immortal csupán egy mobilos portja az adott címnek.

Félreértés ne essék, biztosan lesz vér, repkedő testrészek és elszórva csontvázakat is találunk majd, a trailerből csupán azért hiányoznak mindezek, mert kínai közönségnek készült a kedvcsináló. Az ázsiai térségben pedig ezek tiltott játékelemek.

Megjelenési dátum még mindig nincs.

Ezt láttad már?

VIDEÓ: Az Assassin’s Creed sztori – A Black Flag-től az Odyssey-ig

×