Elindultak a forgatások a VALORANT profi szcénában is. Ráadásul nem is akárki rakta ki társát a csapatból, Ninja borult ki T1 Sonii miatt.

Van az a pont, amikor a kompetitív véna elpattan és mindent beterít a sebből kilövellő toxikusság. A „100 Blifted” VALORANT csapat – LeX, Sonii, Morgausse és Ninja – éppen a kompetitív ranglétrát mászták együtt, amikor a keret két tagja egymásnak ugrott. Nem ment jól nekik a játék aznap este, legalább annyi vereséget szedtek össze a stream során, mint győzelmet. Az ebből fakadó frusztráltság pedig egy Bind körnél elszabadult. Ninja és Sonii nyakra ment, előbbi a „leghülyébb embernek” nevezte a másikat. Természetesen klip is készült a jelenetből:

 

Morgausse – Ninja babyrage

Watch Morgausse’s clip titled „Ninja babyrage”

Nem sokkal később jött is a bejelentés, a csapat a FaZe Clan Ignition Series kvalijára már Sonii nélkül megy. A T1 igazolt streamere elmondta, a gárda inkább Ninját választotta, amikor a videós válaszút elé állította a csapat többi tagját. Összességében megértette, hogy Tyler „Ninja” Blevins többet ad hozzá a csapat játékához, így nem lepte meg a forgatás.

Sonii és Valkyrae – Twitch

Így tehát Ninjáéknak egy frissített kerettel kell nekivágniuk a FaZe által szervezett rendezvénynek.

Sonii Twitteren is írt arról, hogy már nem tagja a 100 Bliftednek, s új csapatot keres maga köré, akikkel tovább fejlődhet.

Ezt olvastad már?

Igazán stílusos lett a Ninja által tervezett Adidas Superstar

×