Garantált szezonvégi kártyákkal csábítja vissza a játékosokat a FIFA 20-hoz az EA Sports. Ez az utolsó nagy lehetőség megszerezni a hőn áhított lapokat.

Az EA Sports bemutatta a FIFA 20 legújabb promóját, a Pre-Seasont, a játékosok pedig úgy érezték magukat, mint a Diablo rajongók a Diablo Immortal bejelentésén. Nem igazán tudták eldönteni, hogy a kiadó viccel, vagy tényleg komolyan gondolják a felajánlott tartalmakat. Többen abban bíztak, hogy már elkezdhetik építgetni a FIFA 21-es csapatukat, ehelyett csupán speciális mezekre tehetünk szert.

Ha maradt viszont pár ezer Coin a fiókunkon, még mindig megpróbálhatjuk megszerezni a hőn áhított 99-es Ronaldot, vagy Messit. Megjelent ugyanis az SBC-k között egy TOTSSF Guaranteed kihívás, amiért egy olyan csomagot kapunk, amibe biztosan egy szezonvégi lap pihen. Tény, még mindig nagy a választék, de tekintve, hogy minimális kritériummal rendelkeznek, akár többet is ledarálhatunk belőlük.

Jelenleg körülbelül 20 ezer Coinból kijön egy garantált csomag a legtöbb platformon.

  • Csapat Rating: Minimum 82
  • Csapat Chemistry: Minimum 70
  • Játékosszám: 11

Bizony, csupán egyetlen 82-es csapatot kell bedaráljunk, hogy megkapjuk a szóban forgó csomagot. Egy-két ilyet valószínűleg a legtöbben szinte azonnal, a klubból össze tudnak dobni, de ahogy írtuk, ha nulláról, a piacról vásároljuk össze a játékosokat is körülbelül 20-25 ezer Coinból megvan a kihívás.

Íme két példa:

Akit érdekel az ajánlat, az gyorsan repüljön rá, ugyanis augusztus 6-án kikerül a játékból az SBC.

Ezt olvastad már?

Diego Forlan lehet a következő ICON a FIFA 21-ben

0

×