Amatőr Modern Warfare bajnokságot hirdetett az Activision, azonban a vírushelyzetre való tekintettel 1 nappal a kezdés előtt visszamondták azt.

A jelenlegi vírushelyzet ellenére jónéhány amerikai játékos útra kelt, hogy részt vegyen egy amatőr Call of Duty versenyen. A szervezők azonban rendkívül kellemetlen helyzetbe kerültek, miután a kezdés előtt 1 nappal az Activision felkereste őket, hogy ne tartsák meg az eseményt.

Ez után az American Gaming Network’s Indy Open online lebonyolításban indult el, a játékosok azonban nem adták fel a lant.

https://twitter.com/AGNEvents/status/1289372796733149186

Sajnos a szervezők bejelentése nagyon későn érkezett, már az utolsó 24 órán belül. Ekkor már a csapatok többsége lefoglalta a szállását, sőt, többek már a helyszínre is megérkeztek.

Megszervezték a saját lanjukat

Miután kiderült, hogy a játékosoknak nem lesz megfelelő helyük, sem pedig internetkapcsolatuk, gyorsan más megoldást kerestek a lan lebonyolítására. Végül az egyik lefoglalt AirBnB lakásban gyűltek össze a játszani vágyók, melyről az ElementalStormZ nevű Reddit felhasználó posztolt.

Players hosting their own lan at an air bnb after AGN Indy got cancelled
byu/ElementalStormz inCoDCompetitive

Hiába a durva időhiány, a játékosok nagyon korrekt lant hoztak össze maguknak. Miközben sok elismerő kommentet kapnak, azért arról sem szabad megfeledkezni, hogy ezzel komoly kockázatot is vállalnak, hiszen semmiféle előszűrést nem végeztek magukon a résztvevők.

Arról egyelőre nem nyilatkozott az Activision, hogy mikor várható a CoD eseményen LAN-ra való visszatérése. Nyilván ez is a vírus terjedésének függvényében változik.

Ti vettetek részt LAN-on, mióta járványhelyzet van?

×