Nem volt egyértelmű sajnos, hogy lesz-e idén League of Legends Worlds. Most viszont megtörte a csendet a Riot Games, s elárulták a terveiket.

Sajnos a koronavírus minden 2020-as tervet átírt, így a különböző rendezvények is veszélybe kerültek. A Riot Games-nek ejtenie kellett az MSI-t is, a helyére egy rögtönzött Kína vs. Korea (MSC) kupát pakoltak. S mivel elmaradt a bajnokok összecsapása, a közösség jogosan tette fel a kérdést: Meg lehet-e rendezni a Worlds-öt a COVID-19 mellett?

A hivatalos válaszra egészen eddig kellett várni, de szerencsére minden jól alakul „lolesport” téren. A 2020-as Worlds meg lesz rendezve Sanghajban!

 

Hatalmas érvágás lett volna a kompetitív érának, ha kimarad az idei League of Legends világbajnokság. Ugyanis egy hatalmas mérföldkövet ér el a széria, az idei lesz a 10. Worlds a játék történetében. Ilyen téren még jó reklám is lesz a rendhagyó lebonyolítás, ugyanis meg lennénk lepve, ha az eredeti forgatókönyv szerint lenne megrendezve az esemény. Nagy valószínűséggel szurkolók nélkül, egy elkülönített arénában fognak összecsapni a kvalifikált csapatok.

Jó látni, hogy ezt a problémát is sikerült áthidalnia a Riot Games-nek, tényleg nagyon jól értenek a különböző rendezvényekhez.

A világbajnokság szeptember 25-én kezdődik, s egészen október 31-ig fog tartani.

Ezt olvastad már?

Faker a T1 kispadjára került, cseréje elvitte a showt a hátán

×