Egy újabb Manchester United játékos válhat ICON lappá a FIFA 21-ben. Bár a kiadó még nem nyilatkozott, a volt labdarúgó furcsa jelet adott a rajongóknak.

Rövid idő telt el azóta, hogy az EA megmutatta a FIFA 21-et, azóta viszont sorra jönnek a hivatalos és nem hivatalos hírek egyaránt. Természetesen a közösség is azonnal rárepült a témára és elkezdték gyártani a tartalmakat, amiket szívesen viszontlátnának a játékban.

Jó kiindulás volt ezekhez a saját tartalmakhoz Cantona ICON lapjának bejelentése. Ezen bepörgött a közösség, természetesen újra szóba került Puskás is, ennél azonban esélyesebb jelöltek is akadnak.

Forrás: Dexerto

Ha már Manchester United, akkor rögtön duplázhat az EA, Cantona után ugyanis Forlan lehet a következő ICON a FIFA 21-ben. Legalább is erre utal egy tweet, melyet maga a játékos hagyott egy rajongói poszt alatt.

Természetesen ez közel sem garancia arra, hogy a Manchester United és Atletico Madrid egykori focistája bekerül a játékba. Mondjuk a tény, hogy 100 ICON lesz jelen, mindenképpen bizakodásra adhat okot.

Ti kit látnátok legszívesebben viszont a FIFA 21-ben? Igen, mi is Puskást vagy az aranycsapat egy másik tagját!

 

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×