Miközben szép lassan közeledik az Apex Legends 6. évada, World’s Edge mapon már most láthatunk apró jeleket arra, hogy valami nagy dolog készül.

Tegnap az Apex Legends játékosok néhány új struktúrára lettek figyelmesek World’ Edge mapon. Hogy pontosan mi készül, arra csak tippelni lehet, de már most vannak spekulációk, hogy mire is készül a Respawn.

A legújabb elemek a mapon a Sorting Factory közelében láthatók, és úgy tűnik, hogy egy hatalmas daru egy rakéta egy részét tartja. Valószínűleg valami épül a mapon a 6. évadra, de hogy pontosan mi, az rejtély.

Mit jelenthet?

Azt már tudjuk, hogy Loba küldetése az, hogy megöli a Revenantot, amihez el kell jutnia a Psmathe bolygóra. A bolygóról egyébként tudjuk, hogy Mirage és Lifeline otthona, ám erről még mindig nem kaptunk képeket. Itt található az Olympus, egy lebegő város az égben, ami állítólag az Apex Games harmadik helyszíne lesz Kings Canyon és World’s Edge után.

Az viszont biztos, hogy a hősöknek szüksége lesz egy űrhajóra, hogy odajussanak. Lehetséges, hogy ez épül most World’s Edge mapon? Korábban, még a 3 évad előzetesében láthattuk az alábbi gépet, még a World’s Edge map bemutatásakor.

Kép forrása: Respawn

Lehetséges, hogy World’s Edge map szolgál arra, hogy a hősök egy teljesen új helyre jussanak. Ha a daru valóban egy új hajó alapját tartja, akkor valószínű, hogy a karakterek azzal jutnak majd el Olympusra.

Persze ez csak feltételezés. Az is lehetséges, hogy a Hammond Robotics dolgozik valamin, ami akár még több Titanfall 2 tartalmat hozhat a játékba, amiről szintén sokat beszélt már a Respawn.

Valószínűleg hamarosan egyre többet tudhatunk meg arról, hogy mi is készül, ahogy közeledünk az Apex Legends 6. évada felé.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×