A Riot talán kicsit túlvállalta magát, mikor azt ígérték, hogy könnyen tanulható de nehezen kimaxolható karaktereket adnak ki a jövőben.

Már éles a legújabb PBE frissítés, amiben Yone mellett Ashe is nerfet kapott. Utóbbi az egyik legdominánsabb ADC lett az elmúlt időszakban, ezért a Riot óvatosan ugyan, de balanszolni akarja őt.

Június 28-án kommunikálták először, hogy Ashe túlságosan erős, ezért a „Q” képességének támadási sebessége csökkentve lesz. Ez a tegnap érkezett PBE frissítésben meg is történt, 20-60-ról 20-40-re lett csökkentve az értéke. Miközben ezt is megérzik majd az Ashe játékosok, szerencsére sem az „E”-t, sem pedig az ulti képességét nem piszkálta meg a Riot.

Yone vele szemben viszont egy egész nagy nerfet kapott. Az alap szintenkénti élete 95-ről 85-re lett csökkentve, miközben a „W” képessége is gyengült, a max hp sebzése 12-16-ról 11-15-re gyengült, a pajzs sebzés pedig 40-75-ről 40-60-ra csökkent.

Ezek a változások még nem véglegesek. Az éles szerverre való érkezés előtt a Riot fel szeretné mérni, hogy azok mennyire befolyásolják a karakterek.

Szerintetek is túl erős volt Yone az eredeti állapotában?

×