A Respawn vagy a World’s Edge map éjszakai változatával készül, vagy csak egy véletlen hibáról van szó. Egyelőre nem tudni.

Lehetséges, hogy egy, az Apex Legends-ben előfordult hiba bepillantást enged a World’s Edge map éjszakai változatába.

Az Apex Legends harmadik évadának elején a Respawn szakított a hagyományokkal és átértelmezte a mapfrissítést: előálltak Kings Canyon éjszakai változatával, a Shadowfall LTM részeként. Népszerűsége miatt aztán a Grand Soiree esemény alatt szintén visszatért.

Kép forrása: Apex Legends

A rajongók régóta várják, hogy hasonló történhessen World’s Edge mapon is, így egyáltalán nem meglepő, hogy az alábbi hibát valamilyen előjelnek tekintik.

Lehetséges tehát, hogy a Respawn végre elhozza a World’s Edge éjszakai változatát?

Egy Reddit felhasználó, Rumpost nemrégiben arról posztolt, hogy miután visszahívta csapattársait a játékba, a terep váratlanul éjszakaira váltott neki.

Kép forrása: Reddit

„Azt hittem, hogy ez csak egy hiba, de Harvesterben lámpákat is láttam” – írta a játékos. Sajnos a játék nem sokkal később összeomlott, így nem tudott kellően körülnézni.

Természetesen egy ilyen kép már elég ahhoz, hogy most sokan spekuláljanak. A Respawn egyelőre nem nyilatkozott az éjszakai World’s Edge kapcsán. Ha ugyanaz az elképzelés, mint tavaly, akkor a map csak valamikor novemberben lesz majd sötét, az új Halloween esemény alatt.

Neked tetszik az éjszakai World’s Edge ötlete?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×