A Microsoft is megpróbálja letarolni a PC piacot.

Nagyon úgy fest, hogy a Microsoft is elleste az Epic Games sikertervét, mi szerint a nagy bevételhez vezető első lépés a free to play modell. A legfrissebb pletykák szerint ugyanis free to play multiplayer módot kap a hamarosan érkező Halo Infinite.

A (fentebbi) kiszivárgott kép alapján minden platformon ingyen játszhatunk majd a Halo Infinite multiplayer módjával, azaz a PC mellett az Xbox Series X tulajok is élvezhetik majd az új Halo epizód adta izgalmakat. Az egyjátékos kampányért persze ugyanúgy fizetnünk kell majd, csakúgy, mint korábban.

 

Ha a grafikától nem is ájultunk el elsőre, nagy potenciál rejtőzhet a játék multiplayerében, feltéve ha valóban ingyenes lesz, na meg ha sikerül kellőképp izgalmasra megalkotni a játékmódokat hozzá. Nem mellesleg, ha a nem túl szemrevaló grafika mellett a gépigény is alacsony lesz, úgy talán el tudjuk majd nézni a játék ezen hiányosságát. Lassan már tényleg minden AAA játék ingyenes lesz, de reméljük a csalóáradat ellen is felkészültek a fejlesztők.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×