Jövőhéten ismét egy remek indie játékkal lehetünk gazdagabbak.

A tegnapi napon megérkezett az Epic Games legfrissebb ingyenes játékkínálata, ennek örömére pedig a jövő heti adagot is megtudhattuk. Ezúttal a félig töltött pohár tipikus esete áll fenn, azaz nézhetjük úgy, hogy félig üres, hiszen a GTA V és az ARK: Survival Evolved után egy közepesen friss indie platformert kaptunk a 15 eurót kóstáló Wilmot’s Warehouse személyében. Ez valószínűleg nem fog olyan nagy népszerűséget aratni, pedig egy egy izgalmas játékról beszélünk, amit a Steames felhasználók egyszerűen imádnak.

A hivatalos leírás szerint a Wilmot’s Warehouse egy olyan fejtörő játék, ami arról szól, hogy úgy kell üzemeltetni egy raktárat, hogy az csúcsformában legyen. Te Wilmotot, a szorgos raktárost alakítod, akinek az a feladata, hogy különböző termékeket tologasson, válogasson és pakolgasson. Idővel egyre több kamionnyi áru érkezik, ami fokozatosan megtölti a raktárat. Csak tőled függ, hogyan rendezed őket – szín, típus, a Dewey-féle tizedes osztályozás szerint, vagy valami olyan elvadult rendszer szerint, amit csak Te értesz – ez mind rendben van. De jól jegyezd meg, mit hová tettél, mert, mikor kinyílik a kiszolgáló ablak, gyorsan meg kell találnod azokat a dolgokat, amiket az emberek keresnek, hogy megkaphasd a jó teljesítményért járó csillagokat a munkamegtakarítási fejlesztésekért.

 

A Wilmot’s Warehouse remek példa arra, hogy nem szabad első ránézésre ítélni. Persze aki a Watchdogs/ GTA szintű AAA kategóriás játékra vágyik, az valószínűleg csalódni fog, viszont egy teljesen más élményt kínál Finji indie puzzle címe. Szokás szerint jövőhét csütörtökön érkezik a váltás, addig persze változhat még a felállás, könnyen lehet, hogy betesznek még egy címet a kalapba. Jövőhéten úgyis kiderül.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×