Ugyan hivatalos bejelentés még nem történt, a szemfüles Call of Duty: Warzone játékosok már két fegyverről is tudni vélik, hogy érkezik az ötödik szezonban.

Rohamosan közeledik a Call of Duty Warzone ötödik szezonja. Korábban 3 kedvcsináló videót, sőt egy elég egyértelmű tweet is kijött a fejlesztőktől.

Valószínűleg az Infinity Ward is megunta ezt a végletekig nyújtott provokálást, most tehát végre kijött az ötödik szezon előzetese.

 

A videó nem túl egyértelmű újdonsága

Szemfüles Warzone játékosoknak többet is elárul ez a videó annál, hogy érkeznek a Shadow Company operátorok. A videóban 2 olyan fegyver is feltűnik, amely korábban nem volt benne a játékban.

ACP9

A fegyver Brügger & Thomet gyártmány. Az SMG osztályba tartozik, nagyon hasonló az UMP-hez. Rövid kialakítása közeli és középhosszú távon teszi igazán hatékonnyá. Nem ez azonban az első alkalom, hogy szóba kerül a CoD-dal kapcsolatban az ACP9. Már novemberben megtalálták a fájlok között, az IW azonban most látta jónak, ha bevezetik a játékba.

AN-94(?)

A hajlított tár, két részes puskacső és a hosszú test könnyen felismerhetővé teszi az AN-94-et. Bár sok variánsa van ezeknek az orosz fegyvereknek, könnyen elképzelhető, hogy tényleg az AN-94-es jön, hiszen már ezt is hónapokkal ez előtt megtalálták a fájlok között.

Miközben ez a legvalószínűbb forgatókönyv, semmi sincs kőbe vésve mindaddig, amíg az Infinity Ward meg nem erősíti az állításokat. Mivel harmadikán indul az új szezon, biztosan hamarosan egy teljes értékű előzetest is kapunk majd. Ebben minimum 1 új multiplayer pályára és három új operátorra számítunk.

Most már tényleg alig bírjuk kivárni, hogy mit tartogat az Infinity Ward. Új fegyverek, kinyíló stadion, operátorok és komoly történet szál. Ti minek az érkezését várjátok a legjobban?

×