Az Infinity Ward vezető fejlesztője végre kommentálta, hogy mi is a helyzet az ejtőernyők furcsa működésével a Warzone-ban.

Természetesen nem újdonság, hogy valamiféle hiba bukkan fel a Warzone-ban. Azonban nagyon jól esik, amikor azt látjuk, hogy a fejlesztők foglalkoznak a játékosokat érintő problémákkal.

Egy ideje tapasztalható a Warzone terepén az a hiba, ami miatt az ejtőernyő néha magától kinyílik, mikor csak lépcsőről, alacsony párkányról ugrunk le, vagy lefekszünk.

A népszerű Twitch stremer, TimTheTatman jóvoltából videón is látható a gond.

Többen megerősítették, hogy a hiba még mindig tapasztalható, ráadásul hónapok óta. Szerencsére azonban az egyik vezető fejlesztő, Joe Cecot mindenkit megnyugtatva reagált a hibára. Állítása szerint az 5. évad alatt javítva lesz a bug.

„Ha minden jól megy az 5. évad közepén jön egy frissítés, ami megoldja” – mondta Cecot.

Nos, ez azt jelenti, hogy bár a fejlesztők foglalkoznak vele, a hiba javítására többet kell várnunk, mint gondolnánk. Az 5. évad elvileg augusztus 5-én indul, ám nem garantált, hogy a javítás az első frissítéssel érkezik. Cecot elmondása szerint valamikor a szezon közepén várható. Tehát valamikor szeptemberben.

Te is szoktál találkozni az ejtőernyő hibájával?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×