A hírek szerint egy animációs Splinter Cell sorozaton dolgozhat együtt a Ubisoft és a Netflix. Sam Fisher rajongóinak egy régi álma válhatna valóra.

A Variety beszámolója szerint összeállt a Netflix és a Ubisoft, hogy egy 2 évadból álló animációs sorozatot építsenek fel Sam Fisher köré. Az összesen 16 epizódból álló klasszikus Sam Fisheres kémkedős akció sorozatot Derek Kolstad írja és rendezi majd, aki a John Wick filmekért is felelt.

Sajnos további információnk még nincs a sorozatról, így sok kérdés még nyitva van. Vajon mennyi részlet kerül be a játékokból a sorozatba? A szinkronhang a népszerű Michael Ironside marad? Visszatér a Third Echelon?

A legfontosabb kérdés pedig: szakáll, vagy anélkül lesz megjelenítve Sam Fisher?

A Variety elvileg megkereste a Ubisoftot és a Netflixet is, azonban egyik sem adott választ a kérdésekre, bár elutasítani sem akarták a híreszteléseket. Ha a sorozat tényleg megvalósul, Sam Fisher 2013 után térhet vissza újra. Utoljára a Blacklist-ben volt főszerepben, bár nemrég mellékszereplőként feltűnt a Wildlands-ben és a Breakpoint-ban is.

Ti megnéznétek ha Sam Fisher tényleg kapna egy saját sorozatot? Szerettétek a karakter? Mi nagyon örülnénk egy vele készült játéknak is, hiszen már 7 éve…

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×