A Square Enix Ltd. a Marvel’s Avengers második War Table digitális közvetítésén mélyebb betekintést adott a játék 2020. augusztus 7-én induló bétájába.

A Marvel’s Avengers második War Table adásának nézői elsőként ismerkedhettek meg a béta tartogatta tartalmak széles kínálatának káprázatos részleteivel, köztük számos egyszemélyes misszióval, valamint több egyedül, MI Avengers csapattal vagy akár kooperatívon legfeljebb négy játékossal is játszható további küldetésekkel. Az egyik küldetésben a játékosok a fiatal szuperhős Kamala Khan szerepét ölthetik magukra, és Hulk oldalán szivároghatnak be egy AIM bázisba Amerika egy észak-nyugati erdejében, JARVIS utolsó ismert helyzetének nyomában. Később a Quinjet fedélzetén egy távoli War Zone küldetésre indulnak a fagyos orosz tundrára, hogy felfedjék a SHIELD titkait egy mélyen a föld alatt elrejtett bunkerben.

A Marvel’s Avengers béta egy átfogó élményt biztosít majd a játékosoknak, még a játék 2020. szeptember 4-i megjelenése előtt.

„Szerettünk volna a rajongóknak egy mély betekintést adni abba, hogy mire számíthatnak, mikor ráteszik a kezüket a bétára 2020. augusztus 7-től” – mondta Scot Amos, a Crystal Dynamics társvezetője. „Nem is lehetnék büszkébb a csapat munkájára, amit azért végeztek, hogy a Marvel’s Avengerskészen álljon a játékosok számára, és alig várjuk a reakciójukat.”

A Marvel’s Avengers War Table közvetítése során a kiadó továbbá felfedte, hogy azon PlayStation 4 és Xbox One játékosok, akik összekapcsolják Square Enix Members és Epic Games fiókjukat, valamint teljesítik a béta három HARM-szoba kihívását egy Hulk Smashers Pickaxe-ot szerezhetnek bónusz Hulmbuster stílussal az Epic Games ingyenesen játszható Fortnite játékába.

 

Spoilerveszély! A Marvel’s Avengers War Table közvetítés emellett betekintést adott a játék megjelenést követően kiadott egyik első hősébe, aki Clint Barton Hawkeye karaktere lesz. A Hawkeye legjobb képregényes pillanatai inspirálta teljesen eredeti sztorifejezetben a játékosok Hawkeye ikonikus csúcstechnológiás íját és trükkös nyilait bevetve indulhatnak harcba egyedül vagy kooperatívan online barátaikkal. Hawkeye története tovább folytatja a Marvel’s Avengers teljes narratív világát, valamint vadonatúj küldetéseket tesz elérhetővé a játszható hősök mindegyike számára. További részletek erről és a további megjelenést követő tartalmakról, köztük új gonosztevőkről és Hawkeye történetéről egy későbbi időpontban lesznek felfedve.

 

A Marvel’s Avengers War Table első digitális közvetítés 2020. június 24-én került bemutatásra köztük egy új Thor játékmenet videóval, a játék központi gonosza, MODOK (Mental Organism Designed for Killing) bemutatásával, valamint vadonatúj információkkal a csapat alapú War Zones küldetésekről, felépítésükről, és arról, az Avengers tagjai hogyan válnak még erősebbé együtt dolgozva.

 

A MARVEL’S AVENGERS BÉTA PROGRAMRÓL

A béta program 2020. augusztus 7-én veszi kezdetét és egészen 2020. augusztus 9-ig fog tartani exkluzívan azon PlayStation 4 tulajdonosok számára, akik előrendelték a játékot. A béta ezt követően 2020. augusztus 14-én minden PlayStation 4 játékos előtt megnyílik egészen 2020. augusztus 16-ig.

A béta az Xbox One és PC előrendelők számára 2020. augusztus 14-16. között lesz elérhető.

Végül 2020. augusztus 21-én a béta program minden PlayStation 4, Xbox One és PC játékos előtt megnyílik egészen 2020. augusztus 23-ig. A bétához Square Enix Members fiók szükséges, ami ingyenesen regisztrálható a https://membership.square-enix.com/register oldalon, és egy exkluzív játékbeli Thor névtáblát is biztosítani fog a teljes játékban.

A MARVEL’S AVENGERS JÁTÉKRÓL

A Marvel’s Avengers egy igazán gazdag élményt biztosít a játékosoknak a Hero Missions és War Zones küldetések kombinációjával. A kizárólag egyszemélyes Hero Missions küldetések a kampány szerves részei, és céljuk, hogy bemutassák az egyes hősök egyedi képességeit, ahogy újra összeállítod egyre növekvő csapatod. A War Zones küldetések egyedül, vagy legfeljebb 4 játékossal együtt játszhatók bármelyik hőssel. Minden küldetés nehézsége dinamikusan változik a csapat méretétől és a játékosok szintjétől függően.

A Marvel’s Avengers játékosoknak lehetősége lesz testreszabni is a Föld Legnagyobb Hőseit számos különböző módon. Ugyan az összes szuperhős hű lesz egyedi képességeihez, de lesz bennük rugalmasság, így más-más játékélményt fognak nyújtani az aktuális felszerelésüktől és a beállított képességektől függően, melynek eredményeként más játékosok ugyanazon hőse teljesen más élmény lesz. Az összes hős dinamikus kombó rendszerrel, Hős mozdulatokkal, egy belső képességgel és egy sor feloldható jellegzetes támadással rendelkezik, melyek közül néhányat a Marvel 80 éves történelmének klasszikusai inspiráltak, míg mások kifejezetten a játékhoz készültek.

 

A játékosok klasszikus, közönség kedvenc és vadonatúj eredeti kosztümökkel is személyre szabhatják az ikonikus szuperhősöket, melyeket a Marvel 80 éves történelme inspirált, mint Iron Man páncélja a 2014-es Original Sin történetszálból, vagy Thor Donald Blake személyazonossága, ami egy utalás Thor első megjelenésére az 1962-es Journey into Mystery 83. számában.

A Marvel’s Avengers egy ambiciózus játék, ami az Avengers újraépítésének versenyével indul, de ez persze még csak a kezdet. Annak érdekében, hogy biztosítva legyen a folyamatos hős élmény minden játékos számára, a Marvel’s Avengers narratívája kiterjesztett formában bontakozik ki fokozatosan fokozva a fenyegetést minden a megjelenést követően kiadott szuperhőssel, régióval és sztori fejezettel, melyek további költségek nélkül elérhetők lesznek mindenkinek, aki rendelkezik az alapjátékkal.

Marvel’s Avengers PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is elérhető lesz a konzolok megjelenésekor. Azoknak a játékosoknak, akik a játék jelenlegi generációs verzióját birtokolják, lehetőségük lesz plusz költség nélkül váltani az újgenerációs verzióra, akár PlayStation 4-ről lépnek PlayStation 5-re, akár Xbox One-ről Xbox Series X-re. A váltás során mentésüket is tovább vihetik újgenerációs konzoljukra profiljukkal és játékállásukkal együtt, hogy onnan folytassák, ahol abbahagyták. Emellett a cross-gen támogatásnak köszönhetően a PlayStation 5 játékosok PlayStation 4-es barátaikkal, az Xbox Series X tulajok pedig Xbox One társaikkal is együtt játszhatnak majd.

A Marvel’s Avengers 2020. szeptember 4-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×