Újabb pályaváltozás érkezett a Fortnite-ba. Csökkent a vízszint, s ha lehet hinni az előzetes leakeknek, már csak egy ilyen esemény van hátra a szezon során.

Az előzetes leakek szerint elérkeztünk a Fortnite aktuális szezonjának utolsó előtti vízszint-változásához. Eddig folyamatosan alakult a sziget szárazföldje, ezzel tartotta tűzben a játékot az Epic Games. Korábban már működött ez a formula a Chapter 1 során, ugyanis már akkor is képesek voltak a fejlesztők hetente módosítani a játékteret. Ezúttal a Fortnite történetébe is beleillett a változás, a hatalmas özönvíz utóhatását játszhattuk végig.

Eleinte alig volt szárazföld, amit bejárhattunk volna, ám mostanra már a legtöbb ikonikus POI visszatért a játékba. Ott van például Sweaty Sands, ami a mai vízszint csökkenéssel teljes egészében kiemelkedett végre a vízből. Hamarosan követi a területet Sluepy Swamp is, ahol már az utak szárazon bejárhatók. Ilyenkor jönnének jól az elhalasztott autók, ugyanis már nagy szükség lenne rájuk a hatalmas szárazföld bejárásához.

 

Az előbb említett két helyszín mellé még egy tábor is becsatlakozik, Camp Cod körül is lejjebb ereszkedett a víz. Az utolsó csökkenés várhatóan szombaton történik meg, s ha az előrejelzések pontosak, egy teljesen új terület érkezik a játékba.

A szombati vízszint változással végre kiemelkedhet Atlantisz a vízből, s felbukkanhat a Battle Royale sziget észak-nyugati területén. Ha megnézzük a térképet, akkor jól látható, hogy nem fogja elnagyolni a legendás vízalatti várost az Epic, bőven lesz mit bebarangolni. Már nagyon várjuk!

Ezt olvastad már?

Jönnek a barátkozós gombák a Fortnite-ba

×