Nemrég egy kutatásban összeállították a jelenleg elérhető okostelefonok Top 10-es listáját, kizárólag azok teljesítményét figyelembe véve.

Az AnTuTu-t talán nem kell bemutatni azoknak, akik szakértői a mobiltelefonoknak. Az AnTuTu rendszere kiváló abban az esetben, ha a telefonok teljesítményét szeretnénk lemérni. A cég most nyilvánosságra hozta azon Androidos telefonok Top 10-es listáját, melyek jelenlegi teljesítményük alapján a legerősebbek a piacon.

Érdekes eredmény, hogy a listán leginkább kínai készülékeket találunk, csupán a 10. helyre került  az ismertebb dél-koreai márka, a Samsung.

A csúcson egyébként az Oppo nevű cég készüléke végzett, melyet talán ismernek azok, akik szeretik a mobilhíreket. A kínai vállalat készülékei valóban egyre jobb minőséget produkálnak, Európában viszont igen busás áruk van.

Kép forrása: Antutu

A tesztek alapján tehát úgy fest, hogy az Oppo Find X2 Pro a legerősebb Android mobil a piacon. A benchmark során 600 ezer pont fölött teljesített.

  1. Oppo Find X2 Pro
  2. Oppo Find X2
  3. Xiaomi Mi 10 Pro
  4. IQOO Neo3
  5. Redmi K30 Pro
  6. IQOO 3
  7. OnePlus 8 Pro
  8. Xiaomi 10
  9. Tencent Black Shark 3
  10. Samsung Galaxy S20+ 5G

Érdekes, hogy a legnagyobb márkák készülékei nem igazán kaptak helyet a listán. A Samsung Galaxy S20+ 5G pontszáma csak a 10. helyre volt elég. Ebből is látszik, hogy az elmúlt években a kínai mobilgyártók milyen szinten növekedtek. Többek között az Oppo vagy a Xiaomi nem csak egyre nagyobb szeletét uralja a piacnak, de ezek a cégek teljesítményben is a legjobb készülékekkel rendelkeznek.

Lehetséges, hogy a kínai vállalatok előbb-utóbb teljesen átalakítják a mobilpiacot. Szerinted így lesz?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×