Egy platina ranggal rendelkező Overwatch edző csupán helyettesített valakit egy esport meccsen, és rögtön győzelemre vezette csapatát.

Vajon hogyan teljesít egy esport edző, amikor neki kell teljesíteni a játékban? Nos, Tokki bebizonyította, hogy igen jól.  Tegnap az Overwatch Contenders 2020 North America versenyén egy edző igen remek teljesítménnyel debütált.

Közvetlenül azelőtt, hogy szembe kerültek volna a Triumph csapatával, a Square One support játékosa Tomáš ‘Exorath’ Kotačka áramszünet miatt nem tudott játszani. Mivel senki más nem volt elérhető a csapatból, a coach Sebastian ‘Tokki‘ Hutchinsont állt be a helyére.

Ami a legérdekesebb, hogy Tokki support rangja csupán 2534 SR, ami rendkívül alacsonynak számít összehasonlítva a Contenders játékosainak SR-jével. Ami viszont a lényeg, hogy a cserével mindkét csapat egyetértett, ám valószínű, hogy a Triumph később talán megbánta. Végül az új support segítségével a Square One minden mapot megnyert, 2:0-val jutottak tovább.

Tokki Brigitte választásával győzelemre vezette csapatát.

A kiváló helytállás itt tekinthető meg:

 

Nagyon érdekes helyzet ez, hiszen jó látni, hogy egy coach, egy edző miként áll helyt a játékban. Az is nagyon ritka, hogy egy edző ugrik be játékosnak, ám persze azért néha előfordul. Gratulálunk a Square One csapatának, igazán jól döntöttek.

https://www.facebook.com/groups/overwatchhun/

 

×