Szivárgásokból úgy tűnik, hogy még az 5 évadban jön egy limitált ideig tartó játékmód. Az Always be Closing fel lesz dobva egy funkcióval.

Egy ismert adatbányász nemrég felfedte, hogy a népszerű Always Be Closing LTM visszatér, egy olyan funkcióval együtt, melyet szintén kedvelnek a játékosok.

Valószínűleg ez lesz az 5. évad utolsó különleges játékmódja.

Az Always Be Closing játékmód lényege, hogy leugrás után a kör folyamatosan szűkül, megállás nélkül. Ez pedig ezúttal össze lesz vonva az Evolved játékmóddal.

Kép forrása: Respawn

Mikor indul az Always Be Closing LTM?

Az ismert adatbányász Shrugtal nemrég megosztotta, hogy az Always Be Closing játékmód várhatóan augusztus 11-én érkezik, de Evolved játékmódként kap helyet.

Ahogy azt a legutóbbi Armed and Dangerous játékmódok közt láttuk, az Evolved kiveszi a pályáról a Blue, Purple és Gold armorokat és minden játékos Evo páncéllal vesz részt a harcban. A két játékmód összevonása valószínűleg új szintre emeli az élményt.

Shrugtal közben egy videóban arról is beszélt, hogy a frissítés érkezésekor valószínűleg új utalásokat láthatunk majd a következő új Apex Legends karakterre is. Ha a szivárgásoknak hinni lehet, érkezik Rampart.

 

Természetesen ez még mindig csak szivárgás, hiszen a Respawn nem erősítette meg a játékmód érkezését augusztus 11-én. Szóval még sok minden változhat.

Erről már hallottál?

Szivárgás világít rá Revenant és Mirage leselejtezett képességeire

×