A legfrissebb leakek szerint új helyszínnel bővülhet hamarosan a PUBG. Twitteren jelentek meg elsőre a képek, a közösség még Miramar Reworkben is bízik.

Könnyen lehet, hogy új helyszínnel bővül a PUBG hamarosan. Alex the PUBG Dev osztott meg két képet Twitterén, amin egy kikötő látható. Ehhez csak hasonló helyszínek találhatók jelenleg a játékban, így ez vagy egy teljesen új bővítmény lesz, vagy egy már létező map újragondolásának része.

A tweet szövegét is érdemes figyelembe venni, ugyanis a helyszín még erősen fejlesztés alatt áll. Viszont ami érdekessé teszi mindezt, hogy a PUBG forrásfájljai között már megtalálható az új kikötő.

S ha már kikötőről beszélünk, a képek szerint hatalmas darukat is kapunk, amik éppen hajókat emelgetnek a víz felett. Konténerekre is mászhatunk majd, vagy természetesen fedezékként is kiválóak lehetnek.

Hova érkezik az új helyszín?

A fenti kérdésre még sajnos nem tudjuk a pontos választ, csupán tippelni tudunk. A közösséget is megosztja, hogy a kikötő melyik pályára érkezik. A bemutatott képek színvilága alapján könnyen lehet, hogy Erangel fog bővülni, viszont vannak, akik egy Miramar Reworkre voksolnának. Tény, egy ilyen jellegű dokk sokkal inkább illene a sivatagos vidékkel borított pályára.

Mivel már a kliensben pihennek az új fájlok, reméljük mihamarabb kiderül, hogy hova érkezik az új helyszín.

Ezt olvastad már?

Videón az első menet – Begurult a Tesla Model 3 és X a PUBG Mobile-ba

×