Megérkezett a FIFA legújabb TOTW kerete. A járvány miatt ugyan pár hónapra leállt a promóció, ám a bajnokságokkal vissza is tért.

A járvány okozta káosz sajnos magával vitte a sportbajnokságokat is. A világ még ugyan nem vészelte át a vírust, de szépen lassan kezdünk visszaállni a rendes kerékvágásba. Így tettek a futball ligák is, melyekből most még aktív egy-kettő, így az EA Sports is életben tartja a Team of the Week promóciót.

A Team of the Season So Far után nem lesznek a szóban forgó speciális kártyák eget rengetők, cserébe azok imádni fogják az új TOTW lapokat, akik nem rendelkeznek több százezer Coinnal.

A COVID-19 előtt a kanadai kiadó magyar idő szerint 17 órakor tette közzé a hét csapatának keretét, ez meglepő módon a visszatérés óta 16 órakor történik meg. Végül is teljesen mindegy, hogy 16, vagy 17 óra, ugyanis csak 19 óra után nyithatjuk ki a legújabb In-Form lapokat.

Lássuk a legfrissebb Team of the Week keretet:

 

A legfrissebb „Best of” szórásba bekerült volna Alexander-Arnold és De Bruyne TOTY kártyája is és mivel egyébként is kaptak volna TOTW kártyát, az EA Sports beépítette őket a szezon utolsó hét csapatába is. Mellettük a fiatal Mason Mount is megkapta azt a speciális lapot, amit jósoltunk neki. Az angol középpályás egy góllal és gólpasszal támogatta a Chelsea-t, s a csapat ezzel megszerezte a Premier League negyedik helyét és a BL indulás jogát. Lukaku ismét, Immobile pedig még mindig rettegett alakja az olasz bajnokságnak. Utóbbi könnyen lehet, hogy az idei aranycipőt is megszerzi magának.

Az új lapok várhatóan az esti órákban már bonthatók lesznek.

Ezt olvastad már?

Kimaradhatnak a FIFA 21-ből a Fitness kártyák

×