Nem sokkal azután, hogy bekerült a játék minden játékmódjába, a legutóbbi Genji nerfet is visszavonta a Blizzard. Persze csak ideiglenesen.

Úgy tűnik, eléggé rosszul sült el az Overwatch legutóbbi Experimental mód tesztje. Az elmúlt hetekben a játékosok két jelentős hős, Genji és Moira alapvető változásait próbálhatták ki. A két hős közül Moira sok tekintetben változott, a játékosok visszajelzései miatt pedig a rework már be sem került a játék többi részébe.

Ahogy arról tegnap írtunk, Moira változásai mentek a levesbe.

Közben az Experimental módban helyet kapott Genji változások szépen bekerültek a játék többi játékmódjába is. Tegnap azonban jött egy javítás, amivel a Genji nerf is kikerült.

Kép forrása: Blizzard

Nézzük, mik is voltak Genji változásai:

  • A Shuriken sebzése 30-ról 28-ra csökkent
  • A Secondary Fire recovery 0,65-ről 0,75 másodpercre nőtt

A Blizzard szerint Genji az utóbbi időben igen népszerűnek számít, így némileg nerfelték. Persze ezek apró változások, de kissé csökkenthetik Genji eredményességét a meccsek során.

A Blizzard közleményében a következőt írta:

„Letiltottuk a mai frissítést, mely behozta Genji legutóbbi változásait. Legközelebb már Genji korábbi verziójával találkozhatnak a játékosok”- mondta Josh Nash, a Overwatch Community menedzsere.

Sajnos azt nem mondták el, hogy miért vezették be a változásokat, ha aztán visszavonták. Hozzátették ugyanakkor, hogy valamikor aktiválni fogják a frissítést, ám jelenleg nem éles.

Ez azt jelenti, hogy Genji fenti változásai valamikor újra bevezetésre kerülnek, ám valószínűleg valamilyen hibát okozott a frissítés. Szóval aki még így szeretné használni Genjit, az játsszon vele, amíg csak lehet.

Ismét visszavonva a Moira rework – A rajongóknak nem tetszett

×