Hypex gőzerővel dolgozik egy weboldalon, ami orvosolhatja a szóban forgó Patch Notes problémákat. A Fortnite közösség tűkön ülve várja a végeredményt.

A Fortnite közösségi zuhanórepülése valahol a Chapter 2 kezdetekor kezdődött. Ez volt az a pont, amikor az Epic Games úgy döntött, hogy megválnak a hivatalos frissítésjegyzékektől. Egészen addig minden frissítés tartalmát alaposan lejegyezték és publikálták. Ennek köszönhetően a játékosok láthatták, hogy mire számíthatnak az új verzióban. Érthetetlen, hogy miért, de ráuntak erre a jó szokásukra, s azóta csak a sötétben tapogatózhatunk.

Rendben, az adatbányászok igyekeznek betölteni ezt az űrt, ám valljuk be, a hivatalos jelentésnek mégiscsak jobban örülnénk. Szintén egy leakertől, Hypextől érkezhet a megoldás a problémára. Még mindig nem hivatalos a forrás, de a közösség Robin Hoodja bejelentette, hogy már hosszú ideje dolgozik egy weboldalon, ami megoldhatja a Patch Notes gondokat.

Elmondásai szerint az adatbányász mostanában nem volt túl aktív a közösségi média felületein, ugyanis keményen dolgozott egy oldalon, ami a jövőben sokak hasznára válhat. Hypex készít egy összehasonlító weboldalt, ami a szerverkarbantartás során fel fogja mérni, hogy az előző Fortnite verzióhoz képest hol és miben különbözik az új. Természetesen, ha értékekről beszélünk (fegyver sebzés, struktúra életerő, stb.) azt is listázni fogja az oldal.

Természetesen a rejtett tartalmak miatt nem lesz soha sem tökéletes Hypex weboldala, de legalább 80-85%-ban képes lesz áthidalni a gondokat. Reméljük mihamarabb végez a fejlesztéssel, ugyanis nagy szükség lenne már a frissítésjegyzékek visszatérésére.

Ezt olvastad már?

Reaktív Wrapet kapnak a Diplo koncerten bulizó Fortnite játékosok

×