A Call of Duty: Modern Warfare rajongói újabb apró és furcsa hibát fedeztek fel a játékban, ezúttal a Calling Cardok és emblémák körül.

A Calling Cardok lényeges részei a Call of Duty: Modern Warfare-nek, hiszen az emblémákkal együtt abban segítenek a játékosoknak, hogy minél egyedibb módon jelenjenek meg a játékban. Minden játékos saját személyisége alapján választhat magának egyet.

Minden új kozmetikai csomaggal újabb calling card és embléma érkezik. Ám legutóbb, amikor a játékosok belekukkantottak a Pro Pack: Rush Down csomagba, valami furcsát vettek észre. Bár az elemek nem néznek ki rosszul, az feliratok tévesen jelennek meg.

„Az Overkill egy kicsit furán néz ki…” – írta egy játékos, aki képet is feltöltött a jelenségről.

Kép forrása: Reddit

Nos úgy tűnik, hogy a normal perkek valóban tévesen vannak jelölve. Az EOD a Quick Fix logójával látható, az Overkill a Ghost logóval, az Amped pedig a Battle Hardened-ével.

Persze nem ez az első alkalom, hogy valami elcsúszik a kozmetikai csomagok körül. És persze hál’ istennek ez nem olyan súlyos hiba, mint mondjuk az, amikor a Warzone-ban a játékosok sorra újjáélednek.

Az Infinity Ward valószínűleg hamarosan helyre teszi a logókat. Addig pedig csak kibírjuk valahogy.

A legutóbbi nagy hibát láttad már?

Végtelen Warzone respawn? – Egy hiba miatt sorra újjáéledtek a játékosok

×