Ígéretesnek tűnik az eddig látottak alapján a FIFA 21. Már csak azért is, mert rengeteg új csapat és stadion érkezhet a játékba.

A játék fejlesztéséért felelős EA Sports már rengeteg információt megosztott a FIFA közösséggel a következő epizóddal kapcsolatban. Sajnos a sok újdonság mellett azért veszteség is akad rendesen.

Új Stadionok a FIFA 21-ben

Az EA a FIFA 21-ben nagyon nagy figyelmet fordít arra, hogy eddig sosem látott hangulat legyen a virtuális meccseken. Ennek megfelelően különös bánásmódot érdemelnek a stadionok, hiszen ez adják minden autentizmus alapját.

Alább látható a lista minden stadionról, amelynek szereplése már meg lett erősítve a játékban. Jelentős a témában az EA és a La Liga megállapodása, mely egészen 2030-ig biztosítja a kiadónak, hogy használja a La Liga látványát, csapatainak látványelemeit és stadionjait.

  • Nuevo Estadio de los Carmenes – Granada
  • Estadio el Sadar – Osasuna
  • Estadio de Son Moix – RCD Mallorca
  • Stadion An der Alten Försterei – Union Berlin
  • Stadion Freiburg – Freiburg
  • Benteler Arena – SC Paderborn és SC Verl
  • Providence Park – Portland Timbers
  • Elland Road – Leeds United

A lista az alapján készült, hogy melyik csapatokkal jelent meg hivatalos, kiemelt promóciós anyag. A listán talán a Freiburg stadionja a legizgalmasabb, ez ugyanis csak a következő Bundesliga szezonban debütál majd.

Új ligák a FIFA 21-ben

Sajnos ezen a fronton azért van veszteség is gazdagon. Már megerősítették, hogy a FIFA 21-ben nem lesz benne a szaúdi Pro League mellett a török Süper Lig sem. Utóbbival olyan csapatoktól esik el a FIFA, mint a Besiktas, Fenerbahce és a Galatasaray.

Szerencsére érkezők is lesznek, az által ugyanis, hogy az EA megszerezte még a FIFA 20 alatt a CONMEBOL Libertadores jogait, jöhetnek a dél-amerikai ligák a játékba. Még hivatalos megerősítés nem érkezett, mi azonban számítunk a brazil Serie A-ra, és az argentin és paraguayi Primera Division-re is. További tippek szerint érkezhet még az indiai Super League és a finn Veikkausliga is.

Ti melyik ligának örülnétek a legjobban? A magyar bajnokság sajnos nem valószínű, hogy egyáltalán szóba kerülhet.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×