Egy új Warzone glitch következtében a játékosok korlátlan módon visszatérhetnek a Warzone-ba, miután meghaltak. Végtelen battle royale ON.

Végtelen respawn, örökké tartó végjáték és nincs győztes? A Call of Duty: Warzone-ban még ez is lehetséges, ám nem egy természetes jelenségről van szó. Nemrég ugyanis egy glich lehetővé tette, hogy a Gulag bezárása után a megmaradt játékosok végtelen módon újraéledjen.

Íme a Call of Duty: Warzone meccs, melynek nem lett győztese.

Nagyon érdekes élmény lehetett benne lenni abban a meccsben, ahol a normál szabályokkal ellentétben a játékosok nem fogytak el. Valószínűleg ha nem készült volna erről videó, nem is igazán hinnénk el. b6109 Redditre feltöltött videója viszont bizonyítékkel szolgál.

BIGGEST GLITCH I’VE EVER SEEN…! Endless Solo game, endless respawns & no winner – WATCH VIDEO from r/CODWarzone

Ahogy a felvételen is látható, az elején még 18 megmaradt játékos van, aztán annak ellenére, hogy a Gulag már bezárt, az élők száma nőni kezd. Újabb és újabb játékosok érkeznek vissza a mérkőzésre, és mindig újjáélednek. Még azután is visszatért mindenki, hogy a gáz már teljesen ellepte Verdanskot.

Sajnos jelenleg nincs magyarázat arra, hogy mi okozta a hibát, ám ilyennel ritkán találkoznak a játékosok. A szerencsés játékosok ezáltal jóval több killt szereztek a meccs során, mint átlagosan szoktak, ami bizonyára jót tett a Battle Pass és a fegyverszinteknek.

Eddig úgy tudjuk, hogy a hiba egyedülálló, de persze simán előfordulhat más meccsek során is. Most már legalább nem lepődünk meg rajta. Hajrá Infinity Ward!

Ez az utolsó esély a 4. szezon kimaxolására a Warzone-ban

×