Természetesen nem Big Brother lesz a címe, de a Riot Dél-Korában valóban olyan valóságshow-t indít, melynek középpontjában a League of Legends áll.

Nos úgy tűnik, hogy a videojátékok világa egyre jobban kiterjed a valóságshow-kra is, hiszen egyre több tévécsatorna vonja be műsoraiba a videojátékokat. Nem is olyan rég írunk arról a valóságshow-ról, melyben a versenyzők Sims-ben írnak történeteket, és azt értékeli a zsűri. Nos, a Riot most ilyet tervez Dél-Koreában.

LOL THE NEXT

A LOL THE NEXT elnevezésű műsorban 100 fiatal játékos szerepel majd, akik mindegyike Diamond 1 vagy annál nagyobb ranggal rendelkezik a Riot játékában. Nekik a műsorban egy sor kihívást kell teljesíteniük ahhoz, hogy a legjobb 10 közé kerüljenek. A fennmaradó 10 játékost végül két 5 fős csapatra bontják, a csapatokat pedig ismert koreai profi játékosok, mint edzők irányítják majd.

Az egyik csapatot Heo ‘PawN’ Won-seok és Lee ‘Wolf’ Jae-wan fogja felügyelni, a másikat Jang ‘MaRin’ Gyeong-hwan és a KT Rolster bot-lanere Kim ‘PraY’ Jong-in vezeti.

 

A két csapat végül az LKC LoL Parkban küzd meg egymással, Szöulban. A győztes 50 millió won boldog tulajdonosa lesz. Ez több mint 12 millió forint. Ezen kívül a győztes csapat egy előre meg nem határozott különleges lehetőséget is kap.

A műsorban a játékosok küzdelmeit, viszontagságait, drámáit követhetik majd a nézők.

Külföldi nézőknek jó hír, hogy az összes epizód felkerül az LCK YouTube csatornájára, sőt a Twitchen is közvetítik.

Az első epizód augusztus 2-án várható, magyar idő szerint reggel 8 órakor.

Ezt olvastad már?

Valóságshow készült a Sims 4 alapján – A legbaróbb alkotók versenye

×