Ha hihetünk a most kiszivárgott képeknek, tényleg érkezik egy kicsi, mégis FaceID-s iPhone idén ősszel. Komoly lesz az iPhone 12-es generáció.

Még legalább 1 hónapot kell várnunk arra, hogy az Apple megmutassa a következő generációs iPhone-ok idén megjelenő változatait. Ha hihetünk a híreszteléseknek, akár négy különböző modell is érkezhet, köztük egy régóta hiánynak számító mérettel az alján.

Az első iPhone SE óta várja az iPhone közösség, hogy újra érkezzen egy igazán kompakt modell, erre azonban eddig szinte semmi esély nem volt. Ez az iPhone 12 pletykákkal kezdett megváltozni, ugyanis egyre több jel utal arra, hogy tényleg visszatérhet az 5,4 colos méret.

Most egy kép is kiszivárgott:

Ha igazi a kínai közösségi oldalra felkerült kép, a fotón az 5,4 colos iPhone 12 kijelzője látható. Ez egyfelől megerősíti, hogy tényleg érkezik egy ekkora modell, másrészt megmutatja, hogy idén sem lesz kisebb a kamerasziget az iPhone-ok kijelzőjén.

A legkisebb verzióban a hírek szerint egy 2227 mAh-es akkumulátor kap majd helyet. Ez elsőre kicsinek tűnhet, azonban ha nem LCD, hanem OLED lesz a kijelző, azzal sok energiát megtakaríthat az Apple.

Nektek bejönne egy kisebb iPhone a manapság kapható tepsik helyett?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×