Váratlan eseménnyel erősít a kínai PUBG Mobile, a Game of Peace. Mától Tesla autókkal is lavírozhatnak a játékosok a pályákon fel, s alá.

Láttunk már érdekes kollaborációkat a videojátékok történetében. A Fortnite például ezek miatt az események miatt lett híres, bukkantak már fel a híres Battle Royale-ban DC, vagy éppen Marvel szuperhősök, de Star Wars tartalmakra is rávethették magukat a játékosok télen. A PUBG Mobile most egy igencsak ambiciózus kooperációval jelentkezett, a híres – első sorban – autógyártóval, a Teslával szövetkezett.

https://twitter.com/PlayerIgn/status/1287987564796710912

Egészen pontosan a PUBG Mobile kínai verziója, a Game of Peace kapta meg a Tesla Model 3-as és Model X-es jármű-skineket. Félreértés ne essék, mind a fejlesztők, mind pedig a játék teljesen ugyan az, csupán jogi okokból más néven fut az ázsiai országban az IP.

Ezek után lehet reménykedni, hogy globálisan is elterjed a kollaboráció, biztosan sokan örülnének az amerikai piacon a Tesla skinek megjelenésének. S mivel egy híres, nagy presztízzsel rendelkező autógyártó cégről beszélünk, le merem fogadni, hogy Európában is sok rajongója lenne Elon Musk alkotásainak.

A Tesla esemény keretein belül mind a két játékban elérhető modell megtalálható három színben. Fehér, szürke és lila autókkal utazhatnak a kínai játékosok, s ráadásul még elektromos töltőállomásokat is elhelyeztek a pályákon a fejlesztők. Ezeket Tesla Landmarkoknak nevezték el.

Élő rendezvényt is kapott az esemény, ahol felbukkant egy Tesla Model 3. Olyan speciális, lila színben, mint ahogyan a játékosok is megcsodálhatják játékon belül.

Ezt olvastad már?

Egy igazi szörnyeteg ereje lakik benne – Letesztelték, mit bír ki a Loot Truck

×