Az Apex Legends játékosa megtalálta a legrosszabb módját annak, hogy csökkentse a várakozási időt az játékban.

Az Apex Legends egy-egy jóakaró játékosa most egy különös tippet kínál nekünk arra, hogy hogyan rövidítsük le a hosszú várakozási időt egy-egy Apex Legends meccs indításakor.

Mint minden online játékban, az Apex-ben is előfordulhat, hogy néha sokat kell várni arra, hogy egy meccs elinduljon. Ez vagy azért van, mert nincs elég játékos, vagy épp mert igen magas szinten kell keressen meccset a rendszer. Elég kevés a Diamond és Predator szintű player.

Az is előfordul, hogy egy-egy játékos akár 20-30 percet vár arra, hogy a játék meccset találjon. Miközben mások trükköket alkalmaznak…

Hogyan találj gyorsan meccset?

Természetesen fenntartjuk a jogot, hogy a tipp nem mindig működik.

Egy Reddit felhasználó úgy véli, hogy ha valaki nagyon sokat vár, akkor egyszerűen csak szórakoznia kell azzal, hogy testreszabja a karaktereket, megnyitja a kihívások menüt, vagy Apex packokat nyit ki.

Pro Tip for Instant Matchmaking from r/apexlegends

Így igaz: ha egyszerűen nem a főképernyőn vagyunk, hanem máshol ügyködünk, a játék bedob egy meccsbe. Elég egyszerűnek és igazságtalannak tűnik. Ám tulajdonképpen ez csupán placebo hatás. Vagyis elvileg ez nincs hatással a játékra, csupán nem tűnik olyan soknak a várakozás, amíg csinálunk valamit. Az ember úgy érzi, hogy nem telt el annyi idő, és miközben mondjuk a karakter skinjeit próbálgatjuk, már jön is a meccs.

Kép forrása: reddit

Én magam gyakran tapasztalom ezt Rainbow Six: Siege-ben is. Ha csak várok, néha nem indul meccs, de ha Alpha Packot nyitnék, akkor persze rögtön indul, hogy ne tudjam meg, mit nyitottam.

Furcsa módon nincs magyarázat arra, hogy miért működik a módszer. De nyugodtan próbáld csak ki, ha sokat vársz. Valószínűleg el fog indulni egy meccs. Egyes játékosok szerint ennek semmi értelme, mások szerint ezzel azt üzenjük a rendszernek, hogy nem vagyunk AFK-ok és ezért rak be valahová.

Természetesen ez csak egy poén a Reddit felhasználó részéről (és részünkről is – höhö), hiszen valószínűleg nincs garantált módszer arra, hogy csökkentsük a várakozási időt. Csakis imádkozhatunk a szerverhez, hogy jó legyen hozzánk.

Neked mi a módszered a várakozási idő csökkentésére? Tinder? Chips?

Egy hiba miatt most kulcs nélkül is bejuthatunk az Apex bunkerekbe

×