Valami durván elszállhatott a Riot Games-nél, ugyanis futószalagon jönnek az új hősök a League of Legends-be. Újabb karakter a láthatáron.

Még éppen csak barátkoznak a játékosok Yone-al a PBE szerveren, a játék fájljait bogarászók máris új információkra bukkantak. Ugyan még Yasuo testvére sem került be az élő szerverekre, a tesztszerveren már a következő hős is feltűnhetett.

A PBE-re érkezett legutóbbi frissítésben egy új emote található, ami még nem éles, de már ott van a fájlok között. A grafika egyszerű, egy piros háttéren egy „S” betű szerepel. Sok tipp érkezett azzal kapcsolatban, hogy vajon mi lehet a betű jelentése, ez azonban hamar tisztázódott: Samira.

Samira lehet az új hős?

Egyelőre csak az biztos, hogy eddig semmilyen Samiráról nem tudtunk. Minden fájl, ami kapcsolatba hozható a témával, „Easter Egg” jelzéssel van ellátva a fájlok között. Ezekben a fájlokban bizonyos energia sugarak is említve vannak, továbbá lángcsóvák is, melyek akár a játékon belül is megjelenhetnek.

A Riot már korábban elmondta, hogy a következő karakter egy akciófüggő ADC lesz. Eddig nem igazán volt jellemző, hogy a bot lane elsőként menjen be egy teamfightba, ez azonban az új karakterrel megváltozhat majd. Ezen felül a Riot még két karaktert, egy ultra nagy tankot és egy varázslót is ígért, így nem tudjuk, hogy a három közül kire számítsunk következőnek.

Szerintetek Samira tényleg egy új karakter, vagy valami másról lesz szó a PBE fájlok között?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×