Támadás érte az éjjel Spencer Grammert, a Rick és Morty sorozat egyik híres szinkronszínészét. A tettest még keresi rendőrség, felvétel is készült róla.

Kelsey Grammer – X-Men: Az ellenállás vége, Toy Story 2. – lányát, Spencert péntek este megtámadták egy East Village-i étteremben. A The Black Ant éppen zárni készült, amikor egy részeg ember szeretett volna bejutni a helyre. A személyzet ezt megtagadta, mire az illuminált állapotban lévő férfi ámokfutásba kezdett. Kést rántott és rátámadt az ott tartózkodókra. Spencer Grammer és barátai megpróbálták megfékezni a feldúlt embert, ekkor sebesültek meg. A Rick és Morty sorozatban is hallható Spencer a karján, míg két barátja a hátán sérült meg.

 

A hírek szerint szerencsére egyikőjük sem sérült meg komolyabban, így csak pár napot kell kórházban tölteniük. A rendőrség az interneten megosztott egy rövid biztonsági kamera felvételt is, amiben a támadó látható. Jelenleg még mindig keresik a késelőt, aki az eset után még a kiérkező rendőrök előtt kereket oldott.

Spencer a Rick és Morty sorozatban Summer Smith-nek kölcsönzi a hangját, de ő alakította a „Greek, a szövetség” című sorozatban Casey Cartwirghtot is.

Ezt olvastad már?

Hogy mennyibe kerül YouTubernek lenni? – Pokimane például milliókat fizet havonta a csapatának

×